De kerkdienst in rwanda
Hey Running Mzungu,
Geweldig wat je / jullie daar hebben gedaan. Diep respect voor jullie inspanningen onder tropische temperaturen! Te laat in een dienst komen, kan dat, Afrika heeft de tijd wij het horloge. Geniet er nog van; de kinderkopjes, de geur, het groen, de mensen. See you soon Mzungu!
moet er van glimlachen.
Ik vind het zo geweldig om te lezen wat je allemaal mee maakt. Ook blij dat je onze moeder en Eriya hebt gezien, het jongentje van de foto leeft dan straks ook echt een verhaal.
Fijn om te lezen dat iedereen achter je staat en dat het niet geeft dat je 7 kilometer niet hebt gelopen, het gaat om de 35 wel gelopen en het belangrijkst is. Met al je inzet van te voren, het ophalen van het geld, krijgen mensen een toekomst!!!
Ik denk steeds aan wat die man heeft gezegd, niks druppel op de gloeiende plaat, de druppel zal toch maar op jou vallen!!!!
Tot morgen, nog 1 nachtje roepen de kinderen.
veel mensen die trots op je zijn (en terecht). Je mag ook trots op jezelf zijn.Geweldig wat je hebt gedaan, niet alleen praktisch maar ook geestelijk.SUPER.
Geniet van de laatste uurtjes daar en dan weer genieten van je blanke gezin en vrienden.
Wij zijn trots op jullie allevier !!!
Ronald, top prestatie man. in vele opzichten iets om trots op te zijn, petje af !!!