ronaldrentin-rwanda.reismee.nl

Kinderen van Schore

zijn jullie er klaar voor??

Morgen gaan de leerlingen van obs de tunnel hun sponsorloop doen. De kinderen zijn druk bezig geweest met hun lijsten te laten vullen.

We hopen dat ze goed slapen vannacht om heel veel rondjes te kunnen lopen op het sportveld.

De kinderen vinden het natuurlijk erg leuk om te worden aangemoedigd. Dus heb je morgenmiddag, donderdag, om half twee niks te doen. Kom dan naar het sportveld in Schore, het ligt achter de boomweidelaan. Ronald loopt ook mee en die kan vast ook wat aanmoediging gebruiken. Hij is nl van plan om alle rondjes met alle groepen mee te lopen.

Laughing

Eind april word tijdens een informatieavond op school bekend gemaakt hoeveel geld de kinderen bij elkaar hebben gelopen voor de kinderen in Rwanda.

Het stond vandaag ook in de bevelandse bode en de bevelander. Erg leuk dat er zoveel aandacht aan besteeds word. Gisteren stond er ook een stukje in de PZC.

Reacties

Reacties

ronald

Niet normaal wat kunnen die kinderen van Schore lopen. Gemiddeld tussen de 30 en 50 rondjes. Ik hoop maar dat ouders, ooms, tantes en opa's en oma's genoeg geld op de spaarrekening hebben.

Straks de foto,s
Groet Ronald

maaike

Wat een enthousiasme bij iedereen, was een heel leuke sfeer met elkaar! Leuk dat je zelf ook meeliep Ronald! Was verbaasd over de ener

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!