ronaldrentin-rwanda.reismee.nl

Eindelijk bereik en bericht over Rwanda

Gisteren naar het genosode museum geweest. wat op mij zeer veel indruk heeft gemaakt waren de duivelse taferelen waarmee de genocide is voltrokken. Het ergste daarvan was de kinderkamer. deze was boven en gaf aan de buitenkant de indruk dat het een speelkamer was. eenmaal binnen bleek het anders er hingen grote foto,s van kindren van rond de 4 jaar. op een bordje eronder stond naam, hield van balspeel, heeft zijn moeder zijn vermoord worden, is omgekomen door het afhaken van het hoofd. of tegen de muur dood geslagen. wat een wreed heid. We hebben mogen bidden voor de rwande,s, in het gebed waar ook een aantal rwandes bij waren werd er vergeving uitgesproken over de daders maar ook over ons westerlingen. heel bijzondr om dat te mogen meemaken. straks meer over de bezoeken van de projecten.

Reacties

Reacties

miranda

Heftig zeg... hopelijk zie je ook nog positieve dingen en mensen daar...
Succes
Johan en Miranda

Mart en Manon

Errug heftig zeg! heel fijn dat jullie konden bidden en wij bidden voor jou/jullie dat jullie dit allemaal een plekje kunnen geven! ik Manon heb even geluisterd vanavond naar Groot Nieuws radio heel leuk..hij zei iedereen heeft 10.000 euro meegenomen.toen moest ik even lachen hihi.. Veel zegen daar en loopse zaterdag.

coby

Confronterend Ronald , vooral omdat je thuis ook 2 koters hebt rondlopen, die een heel andere jeugd hebben. Vast beelden die je de rest van je leven mee draagt op je netvlies.. Probeer het een plekje te geven en te genieten ook van het moment dat je daar nu ook bent. God geeft ons nooit meer te verwerken dan dat we per dag aankunnen.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!